Grata sorpresa

Una pacient  em porta un informe (escrit amb ordinador i d’una plana d’extensió) de l’oncòleg on explica la situació avançada de la malaltia, el seguiment que farà i acaba demanant que li revisi el pla de tractament per mirar de simplificar-lo.  Així també m’ho comenta la pacient. No recordo haver rebut mai un informe d’oncologia en aquest sentit. Me n’alegro molt, parlo amb la pacient i retiro un parell  de fàrmacs que ja li són poc útils. Cap problema. Durant el matí telefono dues vegades a l’hospital per parlar amb l’oncòleg i donar-li les gràcies, però no aconsegueixo comunicar-m’hi.

Per antagonisme recordo una situació que es va produir fa pocs dies amb una  malalta atesa per un altre oncòleg del mateix servei. Es tractava d’una pacient pendent de proves per sospita de metàstasi cerebral, que va anar presentant un quadre de vòmits i inestabilitat que li impedien menjar, posar-se dreta i que no responia a la medicació. Vaig telefonar el metge oncòleg que la portava demanant un ingrés per control de símptomes encara que no tinguéssim el TC. Li explico la situació de la malalta i em respon: “Què vols? Si no està bé, que vagi a urgències” en to tallant. Jo li dic: “Que l’ingresseu, cal controlar els símptomes, aquesta senyora no està per fer cua durant hores a urgències”. I ell: “Doncs, no hi ha cap altra possibilitat”.

Anuncis

3 thoughts on “Grata sorpresa

    • De pena…i els nostres tecnics de salut dedicats al 100% al seguiment de les Dpo´s..ningú es preocupa de millorar la relació i coordinació amb els hospitals de referencia..trist,però real!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s