Necessitem col.laboradors

Diaris de trinxera és fruit del treball de les persones que podeu veure a la  llista d’autors. Creiem que ja està prou consolidat per obrir-ho a més col·laboracions.  Per aquest motiu publiquem les normes dels diaris,  per aquells que us vulgueu animar.

DIARIS DE LA TRINXERA: Objectius i normes de publicació

  1. 1.      Objectiu:

1.1.   Reflectir l’activitat assistencial dels professionals d’atenció primària en el seu dia a dia: diverses activitats, situacions, conflictes, demandes… posar en evidència per a la reflexió situacions quotidianes que es presenten a les nostres consultes, ens els mitjans de comunicació, en els comunicats del polítics, i que tenen un impacte positiu o negatiu per la salut o la seguretat dels pacients, per la dignitat dels professionals de l’atenció primària, o per l’eficiència del sistema.  La intenció és fer  més VISIBLE la feina que fem en el dia a dia a l’atenció primària.

  1. 2.      Com es fa?

2.1.   Són “casos” (situacions per a la reflexió) o observacions sobre el que surt als mitjans o sobre el que fan i diuen “els que manen”; o el que demanen els pacients… o allò que fem a la consulta

2.2.   Hauran de ser escrits curts. Llargada:  entre mitja pàgina i  una pàgina.

2.3.   Fer una descripció dels fets i un petit comentari de l’autor

2.4.   La signatura és grupal del comitè de redacció

2.5.   Cal assegurar la no possibilitat d’identificació de les persones usuàries o comptar amb el seu permís, vetllant també en aquest cas per mantenir l’anonimat i preservar-ne la protecció de dades.

  1. 3.      Comitè de redacció

3.1.   Els casos que es proposin s’enviaran als editors a l’adreça: diarisdetrinxera@gmail.com , que els revisaran especialment per garantir la protecció de la confidencialitat  dels usuaris, abans de la seva publicació. També per garantir-ne la freqüència regular o l’ordre en funció de la dinàmica/ actualitat de la història.

3.2.   Qui enviï un cas, caldrà que signi i doni les seves dades, tot i que no sortirà publicat en el cas, com ja s’ha comentat en el punt 2.4 i sí que sortirà a la llista com a membre de la redacció.

Anuncis

One thought on “Necessitem col.laboradors

  1. Retroenllaç: Els “diaris de trinxera” demanen col.laboradors « FoCAP

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s