El Mamadou és de Ghana.

Malvivia amb feines temporals a la fruita, a Lleida. Ara també  s’han acabat

Crec que és una persona profundament religiosa i   respectuosa amb els costums.  Accepta  el no tenir  feina perquè, diu “els  parents de l’amo que em llogava estan també sense feina. I primer han de ser ells, els de la família”.

Va venir aquesta setmana demanant un medicament per baixar la TA que fos més barat que  el que ara pren. Està medicant-se amb  l’associació d’un IECA + diürètic que surt sobre 3 € aproximadament per caixa i mes.

Què li recepto més barat i que li funcioni per baixar la TA?. Que tampoc baixarà perquè ha augmentat de pes, ja que només en té per menjar les farines i les llaunes del “banc dels aliments”?  I  el seu ànim no és l’idoni  per sortir a caminar o anar amb bicicleta.

Se’m va acudir de fer  una recepta electrònica de  l’IECA i donar-li unes caixes de Clortalidona que tenia al ”banc dels  medicaments”.

Però després ……què?

Aquest cas és, dissortadament,  com tants d’altres. Però l ‘espiritualitat del Mamadou m’ha fet sentir-ho diferent. És aquest sentiment el que vull i necessito  compartir.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s