Una recepta per Nadal

SERVEIS DE BENESTAR EN PAPILLOT

INGREDIENTS:

  • Ciutadans al gust (quantitat en funció dels comensals)
  • Un rajolí de contenció al gust (millor no quedar curts)
  • 800 gr. de respecte i escolta atenta
  • 800 gr. de coneixement i tècnica
  • 250 gr. dintuïció
  • 1kg. de treball en equip
  • sentit dhumor a discreció

Posar en una paella el rajolí de contenció i deixar escalfar. Afegir el respecte i l’escolta atenta que es podrà posar laminada o picada fina. Deixar daurar i retirar. A continuació, posar al ciutadà o al conjunt d’ells en un papillot (no cal tallar-lo/s en juliana), afegir el coneixement i la tècnica, i ratllar per sobre la intuïció.

Deixar coure tres minuts al microones (no hi ha temps per més) , en potència màxima i després gratinar o mantenir calent en el forn durant uns minuts. En el moment de servir regar amb treball en equip i sentit de l’humor a discreció.

Recomanacions:

És un procediment tranquil que requereix molta cura, l’entorn ha d’estar net i polit, les mans rentades, utilitzar  guants i davantal d’autoestima. El cuiner, cal que  estigui centrat en la tasca i allunyat de pensaments que el puguin destorbar, no és aconsellable tenir encesa la televisió de la cuina mentre es fa la recepta, especialment limitar els telenotícies o informatius en general. Els ingredients han de ser de primera qualitat, els que posem a la recepta no són especialment cars i es poden trobar a la nevera un dia que no saps què fer per dinar o un mes que no has cobrat la paga extra. El més car és el ciutadà, però cada dia el seu preu es devalua i es troben més ofertes al mercat.

Us proposem un menjar saborós, de qualitat, equilibrat, nutritiu i sa

En temps de crisi, cal cuinar millor que mai, sens dubte!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s