La societat ens valora per allò que fem

M’explica un familiar que ha portat la seva mare de 95 anys al CAP perquè presentava dolor abdominal sense febre. Després de visitar-la li han dit que no sabien la causa del dolor i que si no li passava, anés a un servei d’urgències. El dolor no ha passat i l’han dut a urgències d’un hospital “per la mútua”. Li han practicat anàlisi de sang i d’orina i li han diagnosticat una infecció d’orina, es queda ingressada amb tractament endovenós.

Comentari del familiar: “és clar, al CAP no li han pogut fer res, era cosa d’anar a un hospital”.

Si als CAP no som capaços de diagnosticar una infecció d’orina, quin valor tenim? Com volem que la societat confiï en nosaltres? Era necessari aquest ingrés?

A l’alta, el familiar tornarà al CAP a buscar la “recepta” d’allò que li han prescrit a la mútua. Ho consideren “normal”.

 

Anuncis

One thought on “La societat ens valora per allò que fem

  1. És evident que és pot diagnosticar una ITU a qualsevol ABS, de fet es pot diagnosticar a qualsevol visita a domicili, només calen ganes i se professional, però tampoc és just pensar que el metge/metgessa que ha atès a aquesta pacient ha actuat de forma equivocada o erronea, cal conèixer la casuística i el global del cas. No seria la primera vegada que com que no es conclou diagnòstic concrec s’etiqueta a qualsevol dolor abdominal d’ITU només perquè al sediment apareix alguns leucos despistats.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s