El cuidador en sap

Mala sort!  En el moment que es van complicar les coses, ella, la cuidadora no hi era, i es van endur la Laia cap a l’hospital.

Porta molts anys cuidant-la. La Laia és una persona dependent. Però, d’acord amb els professionals que l’atenen habitualment, la cuidadora sol evitar molts ingressos. Fins i tot s’atreveix, sense por, a jugar amb les dosis dels medicaments (un sacrilegi per a alguns).

Quan va ingressar a l’hospital eren dies de festa (això sempre complica les coses) i, un cop a l’hospital, la cuidadora va insinuar que podia endur-se-la a casa. Ella, la Laia, no estava gaire diferent de moltes altres vegades, viscudes amb una certa angoixa, però a casa.

Però, ai las! Mal moment per dir-ho, quan hi havia febre i el professional, que té el carnet d’expert, la va mirar amb una mirada d’incredulitat i li va dir:

– Amb aquesta febre, te la vols endur?

Ella, cuidadora veterana, va saber, pel to i situació, que tocava callar. L’expert és l’expert.

Però, de vegades, oblidem que el cuidador és el cuidador i que de la Laia en sap, de llarg, molt més que tots nosaltres.

Anuncis

One thought on “El cuidador en sap

  1. quina veritat, i com costa que escoltin als cuidadors sobretot quan van a l’hospital, que dificil ens ho posen i que fàcil pot ser.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s