“Ajudes a la llar”

La Maria entra a la consulta desbordada, amb una crisi d’ansietat. Li dono un ansiolític, la deixo plorar una estona i es veu capaç de parlar del que l’angoixa.

Té una filla amb un transplantament de ronyó i l’ha de portar al metge gairebé cada dia per una complicació que ha tingut, el pare de la nena no l’ajuda, la família no la valora, no troba feina… I a més a més ha de pagar 8.000 euros abans de 2 mesos per la hipoteca o al setembre haurà d’anar a judici. Com és que has de pagar aquests diners, li pregunto, no has pogut pagar els terminis? No, m’explica, és perquè l’ajuntament vol arreglar la façana de l’edifici dins del Pla de Barris, i cada veí ha de pagar aquesta quantitat o ens porten a judici. De fet, m’explica, han instal·lat una seu d’una entitat de préstec privada al casal de barri pels veïns que necessitin un crèdit.

Em quedo amb la boca oberta literalment. Convenis amb entitats privades, obligar els veïns a pagar milers d’euros? Què estem fent? Ajudant a millorar la qualitat de vida dels veïns o augmentant la seva angoixa?

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s