Revisar i revisar el que no és prioritari…

El neguit del futur… Vull expressar aquí el meu neguit pel que fa por que pugui passar d’aquí a uns anys. La prevenció i promoció de la salut que fèiem les infermeres a la primària es perd poc a poc, almenys on m’arriba la meva visió. Som menys cada vegada, sobretot si, com aquest any, tenim moltes baixes i alguna jubilació, tot sense cobrir, clar!

Abans fèiem força prevenció primària i molta prevenció secundària. Potser massa i tot diuen alguns experts…  I ara? No estem tornant a les cures i injectables i algunes urgències i poc més? No estem fent només tot allò que no es pot deixar per demà i prou? Qui dia passa any empeny… Tot això aguditzat per l’estiu, les vacances dels companys, noves baixes… Qui ho mesurarà tot això? Com ho mesurarem?

No esteu tips de revisar el que feu i fer només l’essencial? El prioritari? Tips de sentir que fem tantes i tantes coses que no calien? Nosaltres fa 3 o 4 anys que estem revisant l’evidència i intentant deixar de fer el que no és prioritari. I crec que hem fet bona feina. Crec que també es pot millorar, és clar. Però no us fa por que ja haguem deixat de fer moltes coses essencials, prioritàries?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s