L’autobús i el TAC

Telefònica del dijous. A ultimíssima hora truco al José. El vaig veure fa pocs dies, té unes possibles bronquièctasis a la placa de tòrax i li  he demanat un TAC per a estudiar-ho. No sé pas què deu voler. Marco el número. Espero. No contesta. Penjo i torno a marcar. Ara sí. Després dels intents infructuosos previs per contactar telefònicament amb ell per un altre tema, quan, finalment va venir a la consulta, em va dir que li costava despenjar l’smartphone perquè no se’n sortia amb allò de fer lliscar el dit. Em va demanar que el següent cop li donés temps i que ho intentés diverses vegades seguides, ja que sinó ell trucava al CAP i li deien que esperés, que ja el tornaria a trucar. M’ho vaig apuntar a la història, no fos cas que me n’oblidés.

El José està nerviós perquè avui l’han trucat per dir-li que demà ha d’anar a fer-se el TAC. No me’n sé avenir. El vaig demanar fa nou dies i -ho comprovo no sigui el cas que em confongui- sense preferència! És clar, li he de dir que no és que jo sospiti res greu, perquè ell ja s’ha espantat amb tanta diligència. Un cop aclarit això, el motiu principal de voler posar-se en contacte amb mi és que no sap com desplaçar-se fins al centre on fer-se la prova. Acaba de gastar els diners que tenia en menjar i no té diners per pagar dos viatges de transport públic. No sé pas com reaccionar. Parlaria amb la treballadora social, però tot és molt precipitat. Així que opto per dir-li que si no troba cap alternativa, que demà a primera hora vingui al centre que li donaré una targeta de transport que tenim per aquests casos.

L’endemà, ve i li dono una targeta meva amb vuit viatges i li demano que, un cop fets els viatges, la torni al taulell a nom meu. Realment, el món en què vivim és ben fumut.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s