La Síndrome de “ la comissionitis”

Fa uns anys que funcionem per comissions al CAP. Hi ha comissió de qualitat, comissió de formació, comissió de diabetis, comissió de MPOC, comissió de IC, comissió de pediatria,….No hi ha cap professional metge, infermera o administrativa que no estigui en alguna comissió.

Però en general són comissions poc efectives perquè quan s’arriba a fer alguna reunió, sempre falta algú (a vegades per tema d’agendes superplenes, altres perquè hi ha professionals que passen, altres per imprevistos del dia, etc) i la gent que aconseguim reunir-nos, necessitem explicar el malestar que tenim, la pressió del dia a dia, el cansament i el desànim en què ens trobem.

Però com que ens hem de reunir i dir que la comissió existeix, cada 2-3 mesos es convoca reunió de la comissió en qüestió.

I ningú s’atreveix a dir que potser no cal tanta comissió ni tanta reunió, que les comissions han de ser amb data de caducitat, que si no serveixen cal eliminar-les.

El valor tan important que representa el treball en equip, s’està desvirtuant, està perdent valor, per la síndrome de la “comissionitis”.

Anuncis

2 thoughts on “La Síndrome de “ la comissionitis”

  1. A l’àmbit dels partits polítics i dels sindicats sempre s’ha dit que si no vols entrar en la resolució d’un problema i deixar que es podreixi, has de crear una comissió. Potser és una mica exagerat, però allà es complia rigorosament l’objectiu, no tocar el tema amb ànim resolutiu. Quan es proposa fer una comissió va bé mirar qui la proposa i aleshores tot pot lligar bé amb el he dit abans.Dieu “El valor tan important que representa el treball en equip, s’està desvirtuant, està perdent valor”, estic d’acord, i penso sovint que es una tàctica perquè així sigui a mig termini. Han anat desballestant tot el que suposava la reforma de l’AP, tenen un altre model en cartera i per això ens volen desconnectats, com sempre

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s