La jubilació esperada

Em falten uns mesos per jubilar-me. Fa més de 30 anys que treballo a la mateixa ABS i mai m’havia trobat tan malament com ara.

El dia a dia implica problemes i dificultats, a vegades de caràcter organitzatiu, altres d’actitud d’alguns companys, problemes del treball en si mateix. Gairebé sempre els havíem resolt parlant en reunions o amb la direcció. Ara els problemes es verbalitzen en petits grups i si els comuniques a la direcció es tergiversa de tal manera que acabes essent tu el problema.

Molts companys hem arribat al punt de comunicar poc i cercar solucions entre nosaltres per tal de millorar el dia a dia. Prescindint d’una direcció que obstaculitza més que soluciona, desmotiva els que ja som feliços amb la feina, posa pedres al camí desmuntant el que funciona.

Tot això em fa sentir molt malament i tinc molta pena perquè crec que estic en un moment professional de molta experiència i crec que podria aportar molt al grup d’infermeres on treballo. No obstant, la direcció demostra no comptar ni amb mi ni amb altres infermeres amb gran experiència. Tinc la sensació que només volen infermeres joves que facin el treball que la direcció els diu.

Em sento com si tothom esperés la meva jubilació. Ocupar el meu lloc i donar un contracte a una infermera jove que dirà “amén” a tot allò que li proposin és el que interessa.

És difícil anar a treballar en aquesta situació. Cada matí em costa més mantenir la il·lusió.

2 thoughts on “La jubilació esperada

  1. Completament d’acord. Hem perdut la il.lusio de la reforma sanitaria del començament vonvertintla en un enrenou de protocols i objectius sense temps de mirar als pacients-“usuaris”amb carregues de treball exigerades, manca de suplentsi cap gestio de la teva feina, nomes “ fer el q et manan”.. amb mes de 30 anys d’experiencia.. no es gens motivador tot plegat.. nomes ganes de plegar

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s