L’elecció dels directors

Fa uns dies vaig trobar a un company que em va explicar que es presentava per a la direcció del seu equip.

  • Com és això? T’ho ha proposat la SAP? -li vaig preguntar-.
  • No, ha estat l’equip que m’ho ha proposat. Ara ha canviat la manera en què es designen les direccions dels equips. La SAP ja no hi intervé, és l’equip el que té la paraula.
  • Ah, sí?! – li vaig respondre-. No t’ho creguis. Conec alguns casos que han sortit com a directors, i l’equip no volia que ho fossin –de fet, l’equip no el va designar-. La SAP hi té molt a veure.
  • No, les coses han canviat! Ara ha sortit una normativa que dona més poder a l’equip en aquesta qüestió. Hi ha un representant de cada estament professional: un metge, una infermera i un administratiu que, juntament amb la direcció de la SAP i la DAP, es reuneixen, valoren els projectes que presenten els diferents candidats i fan l’elecció. Qui té més pes en la votació és l’equip.
  • Doncs bé, que tinguis sort. I si l’equip et dona suport és molt important.

Passat un temps m’assabento que no ha estat elegit director.

Li truco i li pregunto què ha passat. Em contesta:

  • Ja ho veus, jo tan innocent i estava tot trucat. La SAP tenia un altre candidat i van telefonar a diverses persones de l’equip perquè anessin com a voluntaris a l’elecció de la direcció. Es va elegir a una persona de fora de l’equip. En definitiva, crec que va ser una farsa tot plegat.
  • Ostres!! Ho sento molt. Suposo que els de dalt tenen altres interessos. Volen gent afí a ells. Els crítics no són benvinguts perquè interpel·len les seves accions, els que tenen iniciativa tampoc perquè els poden treure protagonisme. No oblidis que encara tenim una organització jeràrquica i autoritària.

I així estem!

One thought on “L’elecció dels directors

  1. Totalment d’acord, ho he viscut d’aprop he estat representant d’un dels estaments i l’elecció va ser una farsa, antidemocratica i gens transparent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s