Sexe oral

Avui és dissabte. Tant temps desitjant aquest moment i per fi els fills són fora de casa. Sopem i veiem  les notícies. Ens mirem. Perquè no escapolir-nos? Decidim marxar al cinema i després a prendre un refresc sense alcohol… Riem, passegem, no sé de què parlem, potser de la pel·lícula, potser de res important, ves a saber… Comença a fer fred, una excusa per tornar. Ens agafem la mà.  Podem estar sols, un al costat de l’altre. Ell és arquitecte, vidu amb dos filles. Jo separada, biòloga amb un fill. Podem fer el que vulguem, fins i tot allò que més ens agrada…

Ja és tard, entrem sigil·losament, és fosc. Ell es posa el pijama, jo el camisó. Colpejo tres cops la paret, ell sap que pot venir i jo que ell vindrà. Deixo la porta entreoberta per no despertar ningú i un petit llum perquè em pugui trobar… Estic nerviosa. Entra descalç. Ajusta la porta poc a poc fins tancar-la i se’m apropa lentament. Li faig un racó dins el meu llit. S’estira, jo al costat de la finestra, ell al de la tauleta de nit. Tanquem el llum. Els dos junts, en silenci, estirats boca amunt.

Em pren la mà i la besa. Ens mirem sense moure’ns gaire. Parla i m’explica i jo l’escolto, parlo i el miro i ell m’escolta. Parlem i ens escoltem, compartim junts les nostres vides, les nostres pors, els nostres pensaments, les nostres pregàries…… Parlem, continuem parlant. Ens arraulim junts al meu estret llit.

Ell desa la dentadura postissa dins un got d’aigua, jo prenc les píndoles de cada nit, una vermella i dues de color verd. Se m’apropa una mica més amb els gemecs de les nostres esquenes enganxades al matalàs, ja no tenim edat ni tan sols per donar-nos la volta. És el nostre secret. Com cada dissabte practiquem sexe oral, el sexe de la paraula compartida de tota una vida que s’acaba… És dissabte, podem parlar fins quedar-nos adormits. Descansem i ens desitgem bona nit. Demà ens despertaran per esmorzar les encantadores auxiliars de la residència.

PRIMER PREMI EN CATALÀ : 6aEDICIÓ DE RELATS BREUS DE DIARI DE TERRASSA.   23 ABRIL JAZZ CAVA TERRASSA.  SANT JORDI 2015

MARCEL PRATS

Autor de TINC EL 78!

facebook, Linkedin

http://tincel78.vaive.cat

marcelprats14@gmail.com