Diaris de trinxera: més de 3 anys i gairebé 250 històries al bloc

L’abril del 2012 començava aquesta aventura que ha anat ampliant la seva audiència, 11134 visites el 2012, 16293 el 2014 i, a primers de juliol d’enguany ja en portem 13357.

I quins són els temes que han tingut més èxit?

Intentant fer-ne una agrupació, que podria ser una altra, mirem quins temes motiven més els nostres lectors, triades de les històries amb més  de 300 visites, tot i que n’hi ha moltes més de cadascun dels temes triats:

En general, totes les històries demostren preocupació, angoixa, a moments cansament, però també compromís i ganes de fer-ho més bé. Potser seria bo que els que administren el sistema sanitari fossin lectors i reflexionessin a partir dels diaris.

Perquè ho puguin fer cal, però, que segueixin arribant més històries, que se’ns acaben…

Ho esperem per compartir-les!

3 thoughts on “Diaris de trinxera: més de 3 anys i gairebé 250 històries al bloc

  1. Material excel.lent. Descripció polièdrica de la situación actual a l’APS. Amb les conseqüències de la crisi sobre la gent normal que atenem a les consultes i sobre les disfuncions reals del sistema sanitari que no surten la prensa.

    Podriem impulsar un micromecenatge per publicar aquests excel.lents textos com a element testimonial d’aquests anys que pugui arribar a més gent , a part dels professionals implicats amb FOCAP ?.

  2. La sanitat, no tornarà a ser mai més el què era i representava quan la persona més necessitada estava, tot al contraria, crec què serà molt pitjor.
    No es demanarà la tarja identificativa de la seguretat social, es demanarà la tarja de la caixa o qualsevol altre pel l’estil…
    Una gran pèrdua, què encara no notem , gracies als bons professionals que queden…

Deixa un comentari